Knakworstjes in bladerdeeg

knakworstbladerdeeg

 

Alles is lekkerder met bladerdeeg. Dus ook knakworstjes in bladerdeeg (pigs in a blanket). Eventueel kan je de bladerdeeg vervangen door een blik croissantdeeg. Ook erg lekker!Ingrediënten

  • Een blikje partyknakworstjes (die kleine)
  • Een paar vellen bladerdeeg
  • Eigeel

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Laat de knakworstjes uitlekken
  • Laat de bladerdeegvellen ontdooien
  • Snij de vellen in vier gelijke stukken
  • Snij deze kwarten over de lengte in twee stukken
  • Rol de knakworstjes elk in een stuk bladerdeeg, alleen de uiteinden blijven onbedekt
  • Plak het bladerdeeg vast met een beetje water.
  • Plaats de rolletjes op een stuk bakpapier op een bakplaat
  • Bestrijk de rolletjes met wat eigeel (met een kwastje)
  • Bak ongeveer 15 minuten in de oven. Iets langer kan ook, afhankelijk van je oven.

 

2 gedachten over “Knakworstjes in bladerdeeg

    • Hi Emma,
      Natuurlijk! En als je ze na het ontdooien kort in een voorverwarmde oven verwarmt dan zullen ze net zo lekker zijn als de eerste keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *