Alles is lekkerder met bladerdeeg. Dus ook knakworstjes in bladerdeeg (pigs in a blanket). Eventueel kan je de bladerdeeg vervangen door een blik croissantdeeg. Ook erg lekker!Ingrediƫnten
- Een blikje partyknakworstjes (die kleine)
- Een paar vellen bladerdeeg
- Eigeel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Laat de knakworstjes uitlekken
- Laat de bladerdeegvellen ontdooien
- Snij de vellen in vier gelijke stukken
- Snij deze kwarten over de lengte in twee stukken
- Rol de knakworstjes elk in een stuk bladerdeeg, alleen de uiteinden blijven onbedekt
- Plak het bladerdeeg vast met een beetje water.
- Plaats de rolletjes op een stuk bakpapier op een bakplaat
- Bestrijk de rolletjes met wat eigeel (met een kwastje)
- Bak ongeveer 15 minuten in de oven. Iets langer kan ook, afhankelijk van je oven.