Alles is lekkerder met bladerdeeg. Dus ook knakworstjes in bladerdeeg (pigs in a blanket). Eventueel kan je de bladerdeeg vervangen door een blik croissantdeeg. Ook erg lekker!Ingrediënten
- Een blikje partyknakworstjes (die kleine)
- Een paar vellen bladerdeeg
- Eigeel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Laat de knakworstjes uitlekken
- Laat de bladerdeegvellen ontdooien
- Snij de vellen in vier gelijke stukken
- Snij deze kwarten over de lengte in twee stukken
- Rol de knakworstjes elk in een stuk bladerdeeg, alleen de uiteinden blijven onbedekt
- Plak het bladerdeeg vast met een beetje water.
- Plaats de rolletjes op een stuk bakpapier op een bakplaat
- Bestrijk de rolletjes met wat eigeel (met een kwastje)
- Bak ongeveer 15 minuten in de oven. Iets langer kan ook, afhankelijk van je oven.
Beste,
Als die gebakken zijn kan je die dan invriezen?
Mvg
Van der Meynsbrugge Emma
Hi Emma,
Natuurlijk! En als je ze na het ontdooien kort in een voorverwarmde oven verwarmt dan zullen ze net zo lekker zijn als de eerste keer!