Tomaten gevuld met garnalencoctail

Omdat het gewoon een ontzettend lekkere combinatie is! Snel te maken en ook erg gezond (vanwege de tomaten natuurlijk). Neem wel Hollandse garnalen, want dat hoort zo in een garnalencoctail.

gevulde-tomaten-met-hollandse-garnalen

Ingrediënten

  • 12 kleine ronde tomaten, bijvoorbeeld cherry-tomaten of Tasty Tom’s
  • 2 el mayonaise
  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el gehakte verse peterselie (bewaar wat takjes voor de garnering)
  • scheutje worcestershiresauce
  • peper en zout

Bereiding

  • Snijd een kapje af van de bovenkant van de tomaten en lepel ze met een theelepel uit. Snijd ook een klein kapje van de onderkant zodat ze straks mooi rechtop blijven staan.
  • Meng de garnalen met de mayonaise, de crème fraîche, de peterselie en de worcestershiresauce. Proef het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
  • Vul de tomaten met het garnalenmengsel
  • Garneer met een klein takje peterselie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *